Forbrukslån

Tenker du på måter du kan gjøre ting bedre på i din økonomi? Har du høy gjeld og trenger å gjøre noe med hvor mye penger du har og hvor mye penger du bruker? Da kan det være smart å ta grep nå før du finner ut at endringene du skulle ha gjort tidligere er rett og slett for sene. Liker du lån så kan det være greit å være smart med lån.

Ikke ta opp lån du ikke klarer å betale selv om markedsrenten øker. Det er jo slik at renten kan øke når det passer banken. Banken øker vanligvis renten i takt med markedet. Når Norges Bank skrur opp renten er ikke bankene sjenert og de kaster seg på samme bølgen. Da går renten på lånet ditt opp. Når renten går opp må du være klar for at lånet ditt vil koste mer. Det er også hele poenget. Norges Bank vil redusere vårt pengebruk og det gjør de ved å skru opp renten. Da må du betale mer til banken og ikke får brukt pengene andre steder. En kjedelig måte å tape penger på.

Hvordan få best rente?

Den beste måten å få den beste renten på er å gjøre en kombinasjon av oppussing i økonomien og sende ut så mange søknader på forbrukslån som mulig. Start med å se over din økonomi. Her er det viktig at du betaler ned dum gjeld. Banken liker ikke for mye kredittkortgjeld eller for mye forbrukslån. Dette er lån som du må betale ned eller få ned til et fornuftig nå. Har du 3 kredittkort bør du betale ned det minste og slette det. Det hjelper å bli kvitt et kort slik at det ikke ser ut som du har gjeld på mange forskjellige kort.

Det er slitsomt å sende ut mange søknader. Om du ikke gidder ikke å sende ut masse søknader for å få beste rente kan du også få noen andre til å gjøre denne jobben for deg. Typiske aktører som tar jobben helt gratis er låneformidlere. Da er det bare å gi gass. Tenk på hva du vil ha og hvordan du vil gjøre det. Send en søknad til en formidler og la de sende søknaden til alle sine partnere.

Søk på nett i dag

Trenger du lån eller tenker du på å sjekke din rente kan du sende en søknad i dag. Det koster ingenting å sende inn en søknad. Du kan gjøre dette på flere måter. Det beste er å sende som sagt gjennom formidler. Da må du fylle ut søknad om deg selv, din økonomi og andre aspekter om deg selv. Tenk raskt på hvordan du har det og hvordan du vil at din økonomi skal være. På denne måten vet du hva du skal gjøre når lånetilbudene kommer flyvende. Noen banker er veldig raske, et par minutter maks. Så du må være forberedt før du søker til hva som kommer. Bruk tiden godt. Ikke takk ja til et tilbud før alle tilbudene har kommet.